Baby Urn Werking

Baby Urnwinkel, Klik Hier!

Zodra u een baby urn gevonden hebt die voor u een waardige tastbare herinnering aan uw overleden baby vormt zult u deze moeten baby urn kopen moeten. Dit kopen is echter slechts de eerste stap op weg naar uw tastbare herinnering en de vraag is dus wat is bij de aanschaf van een baby urn de werking van de procedure?

Een baby urn kopen is de eerstvolgende stap nadat u een baby urn gevonden hebt die aan uw wensen voldoet. Het verschilt een beetje per urnshop maar over het algemeen wordt uw bestelling verzonden zodra de betaling bij de urnshop binnen is. Deze betaling kunt u het beste met iDeal doen, iDeal is veruit de veiligste manier van online betalingen doen. Betalen met iDeal zorgt er voor dat uw betaling niet alleen direct bij de urnshop binnen is maar dat deze betaling ook volledig anoniem en veilig gebeurd. Een betaling door middel van iDeal garandeert dat er geen persoonlijke of financiƫle informatie van u over het internet verzonden wordt en deze informatie dus niet bij partijen anders dan uw bank terecht komt. De aanschaf van een baby urn wordt op deze manier volledig veilig en vertrouwd.

De aankoop van een baby urn en de werking van het verzenden zijn erg eenvoudig, zodra uw betaling binnen is bij de urnshop zal de urnshop uw bestelling verwerken. De meeste urnen zijn uit voorraad leverbaar dus kunnen binnen een week afgeleverd worden. Als u speciale wensen hebt zoals een inscriptie, het graveren van tekst of het plaatsen van een tekst plaatje, een foto of een beschildering, dan zult u rekening moeten houden met een langere levertermijn. De urnshop zal bij de aankoop van een baby urn de werking van de procedure duidelijk op hun website uitleggen. De urnshop zal uw bestelling vaak gratis verzenden met de post binnen Nederland en Belgiƫ maar er zijn ook online winkels die voor de verzending een extra bedrag in rekening brengen, het is aan te bevelen om hier voor aanschaf goed naar te kijken.

Zodra u, nadat de urnshop volgens de juiste werking de baby urn naar uw huis verstuurd heeft, de baby urn ontvangen hebt zult u deze moeten vullen. Een baby urn vullen is een noodzakelijk karwij waar niet iedereen op zit te wachten. Het kan heel goed voorkomen dat u het geen prettig werk vindt om de as van uw overleden baby te zien of te behandelen. In dit geval kunt u het crematorium vragen of zij dit voor u willen doen, vaak is dit heel goed mogelijk maar u moet er wel rekening mee houden dat u hiervoor extra kosten in rekening gebracht kunnen worden. Als u zelf de baby urn vullen wilt dan raden wij u aan om eerst een groot vel papier op een vlakke ondergrond te plaatsen, dit papier zorgt er voor dat u eventueel gemorste as eenvoudig bij elkaar kunt vegen en alsnog aan de urn kunt toevoegen. Een tafel is uitermate geschikt als stabiele ondergrond maar zorg er wel voor dat u dit binnen doet en dat er geen tocht is terwijl u de baby urn vullen gaat. Zodra de urn gevuld is moet u de rand waar het deksel in komt te liggen goed schoonmaken, gebruik hiervoor een zachte borstel, als de sluiting een schroefdraad heeft probeer deze dan eerst voordat u de urn definitief sluit. Voor het definitief sluiten van de urn gebruikt u bij voorkeur siliconen kit om het deksel dicht te lijmen. In het geval van een schroefdraad kunt u een druppel secondelijm gebruiken, wees erg voorzichtig met secondelijm. Veeg overtollige kit of lijm direct weg nadat de baby urn gevuld is, de kit of de secondelijm zorgt er voor dat bij de baby urn de werking van vocht of het lekken van as voorkomen wordt. Het enige dat u nog rest is de urn op een mooie plek neer te zetten.

De werking van de baby urn aanschaf tot en met de plaatsing van de urn is hiermee voltooid. U zult voor aanschaf van een baby urn goed na moeten denken of u het vullen zelf wilt doen of dat u dit door iemand anders wilt laten doen. Als u de werking van een baby urn bestelling goed gevolgd hebt dan hebt u binnen de kortste keren uw eigen waardige en tastbare herinnering aan uw overleden baby.