Jongens Urn

Bezoek Onze Baby Urnwinkel, Klik Hier

Als u op zoek bent naar een urn voor jongens dan kunt u naast de gebruikelijke urnen ook kiezen voor een urn die speciaal voor jongens is ontworpen. Dit speciale ontwerp ziet u meestal terug in zaken als de kleur en de vormgeving van de urn omdat meisjes nu eenmaal meestal van andere dingen houden dan jongens.
Een speciale jongens urn biedt u nog steeds tal van mogelijkheden om uit te kiezen, deze mogelijkheden hebben meestal te maken met de vormgeving van de urn die dan speciaal op jongens is gericht en die voor meisjes vaak niet gebruikt wordt. Voor een jongetjes urn wordt ook vaak gebruik gemaakt van veel andere kleuren dan voor een meisjes urn. Het is natuurlijk latijs mogelijk om urn te kiezen die wel voor jongetjes bedoeld is maar waarvan de vorm niet bijzonder afwijkend is ten opzichte van andere urnen. In dit geval zult u het verschil tussen een jongens urn en een meisjes urn vooral in de gebruikte kleuren moeten zoeken. De kleuren zeggen immers erg veel over waar een urn voor bedoeld is en hier van wordt dan ook dankbaar gebruik gemaakt door de makers van deze urnen.
Bij het ontwerpen van een jongens urn wordt vaak gekeken naar onderwerpen die vooral jongens interesseren. Het is dan ook niet verwonderlijk dan een urn voor jongens vaan iets te maken heeft met voetbal. U zult dan ook vaak een urn tegen komen in de vorm van een voetbalschoen of van een voetbal zelf. Ook auto’s zijn voorbeelden die vaak met jongens geassocieerd worden en u kunt dan ook urnen vinden die iets met auto’s te maken hebben. Ook andere vormen die over het algemeen vooral door jongens leuk gevonden worden kunt u terug vinden in het assortiment urnen dat u aangeboden krijgt.

Het gebruik van kleuren zegt vaak veel meer dan de vorm van een urn, ontwerpers maken hier gebruik van door juist kleuren te gebruiken die jongens mooi vinden. Een jongens urn voor hele jonge jongens zal dan ook vaak lichtblauw zijn terwijl die voor jongen meisjes veelal roze zal zijn. Als jongens ouder worden zullen ze vaak van andere kleuren houden waarbij de voorkeur vaak uit gaat naar zwart, rood en geel. U kunt dan ook urnen uitzoeken waarbij deze kleuren veelvuldig gebruikt worden. Een jongetjes urn hoeft natuurlijk niet per se deze kleuren te hebben, uiteindelijk gaat het er om dat de urn een vorm en een kleur heeft waar u een goede herinnering bij hebt.

Als u liever geen urn hebt die een speciale vorm heeft dan is het nog steeds goed mogelijk om een echte jongens urn uit te zoeken. U kunt dan kiezen voor urnen die de vorm hebben van normale urnen of juist van kleine beeldjes. De kleur zal dan bepalen of de urn voor jongens bedoeld is of meer voor meisjes. U kunt de kleurkeuze ook af laten hangen van de plek waar u de urn wilt plaatsen, op deze manier zal de urn dan niet per se op een jongens urn lijken maar wel goed op de plek passen waar de urn staat. Hier is natuurlijk niets mis mee want het gaat uiteindelijk om uw herinnering en de vorm en kleur zullen dan ook door u bepaald moeten worden.

Als u uit de bovenstaande mogelijkheden nog geen keuze kunt maken dan kunt u er ook over nadenken om een urn in de vorm van een dier te kopen. Dieren zeggen vaak zoveel over de persoon waar ze mee in verband gebracht worden dat dit heel vaak erg passend is. Een jongens urn kan ook heel goed de afbeelding van een dier hebben. Op het gebied van afbeeldingen hebt u overigens nog veel meer keuze, zo kunt u jongetjes urnen persoonlijk maken door de afbeelding van uw dierbare zoontje op de urn te laten plaatsen. Ook kunt u kiezen om een urn te laten maken naar het voorbeeld van een favoriete knuffel om een echt persoonlijke urn te krijgen. De medewerkers van de urnshop staan u graag te woord om u te vertellen wat de mogelijkheden zijn voor het persoonlijk maken van een jongens urn en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.