Meisjes Urn

Bezoek Onze Baby Urnwinkel, Klik Hier

Een urn voor meisjes ziet er natuurlijk iets anders uit dan een urn voor jongens. Dit komt natuurlijk omdat jongens van andere dingen houden dan meisjes. Ook zijn de kleuren die met meisjes in verband gebracht worden heel erg anders. Dit alles zal een meisjes urn onderscheiden van andere urnen.

Een meisjes urn zal vaak een ontwerp hebben dat in verband gebracht wordt met meisjes en niet met jongens. Meisjes worden veelal in verband gebracht met poppen, dieren en tal van vormen waarbij men niet zo snel aan jongen zal denken. Door deze algemeen aangenomen ideeën hebt u echter wel een enorme keuze als u een vrouwelijke urn zoekt. Dit komt omdat de makers van urnen handig gebruik maken van dezelfde algemeen aangenomen ideeën bij het maken van een ontwerp voor een meisjes kinder urn. Naast een grote diversiteit aan vormen waar u uit kunt kiezen zal ook de kleur van grote invloed zijn om te bepalen of een urn nu juist voor meisjes of voor jongens gebruikt gaat worden. Hierbij worden meisjes steevast in verband gebracht met zachte kleuren waar dit voor jongens vaak harde kleuren zijn.

Als u aan vormen denkt die voor een meiden urn vaan gebruikt worden dan denkt u wellicht aan een hart en aan poppetjes. Maar ook sterren en wolkjes worden vaak in verband gebracht met meisjes om nog maar te zwijgen over engeltjes, lieveheersbeestjes en bloemen. Door de veelvoud aan vormen die met meisjes in verband gebracht wordt is de keuze voor juist een vrouwelijk urn ook groter. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het voor iedereen vrij is om juist een andere keuze te maken. Het is geenszins een verplichting om achter de massa aan te lopen die deze ideeën er op na houdt. Het is dan ook heel erg belangrijk om te onthouden dat de keuze voor een meisjes urn die u maakt bepaald moet worden door de herinnering die u hebt aan uw kind. Per slot van rekening is een urn een tastbare herinnering aan uw dierbare kind en die moet u vooral het gevoel geven dat u uw kind op een goede manier herinnerd.
Ook de kleuren zullen heel veel zeggen of een urn een echte jongens urn is of een meisjes urn. Met meisjes wordt al heel snel een roze kleur in verband gebracht, dit heel goed te verklaren omdat van alle zachte kleuren roze eigenlijk als enige als aparte kleur wordt gezien. Bij licht groen, licht blauw of licht geel hebben we het gewoon over de kleuren groen, blauw en geel maar bij licht rood, wat roze eigenlijk is, hebben we het over roze. Roze staat dan ook symbool voor zachte kleuren en zachte kleuren staan symbool voor vrouwelijkheid. Vandaar dus dat een vrouwelijke urn ook vaker roze zal zijn dan andere kleuren. Naast deze zachte kleuren worden ook oranje, paars, blauw en groen vaak vrouwelijke kleuren genoemd.

In uw zoektocht naar een meisjes kinder urn kunt u kiezen uit de talloze vormen die speciaal voor meisjes ontworpen zijn. U kunt echter ook kiezen voor een meer traditionele vorm urn waarbij de kleur dan zal bepalen of de urn voor een meisje is of voor een jongen. Als u hier niet zoveel behoefte aan hebt dan kunt u natuurlijk altijd voor een gewone urn kiezen in plaats van een urn die speciaal als meiden urn is gemaakt, u zult in dit geval een urn uit moeten kiezen die niet al te groot is. De materialen waar een urn voor meisjes van gemaakt is zijn eigenlijk dezelfde als voor jongens urnen. De materiaal keuze wordt dan ook bepaald door praktische toepasbaarheid en niet door het geslacht. Als u een meisjes urn een persoonlijk uiterlijk wilt geven dan kunt u deze urn ook laten maken naar het voorbeeld van een favoriete knuffel. Ook het persoonlijk maken door middel van het plaatsen van een foto op de urn behoort tot de mogelijkheden en is voor sommige mensen een keuze. De medewerkers van de urnshop staat u graag te woord om aanvullende informatie te geven in het geval dat de informatie op de website niet voldoende blijkt te zijn. Ook zullen de vakkundige medewerkers u graag deskundig advies geven over de mogelijkheden om een meisjes urn een persoonlijk uiterlijk te geven.