RVS Baby Urn

Bezoek Onze Baby Urnwinkel, Klik Hier

Als u een liefhebber bent van een modernere vormgeving dan kan het goed zijn dat u voorkeur uit gaat naar RVS urnen als u een dierbare op een tastbare wijze wilt herinneren. Ook in het geval dat u het verlies van een baby moet verwerken hebt u de mogelijkheid om voor RVS te kiezen, de keuze aan RVS baby urnen is echter beperkt.

Er zijn echter wel degelijk mogelijkheden om een baby urn van RVS uit te zoeken en vooral mensen die een modern interieur hebben kiezen voor RVS. Dit komt omdat RVS vaak in een modern interieur toegepast wordt om scharnieren, deurknoppen en poten voor tafels en stoelen van te maken. Als u in een dergelijk interieur een baby urn wilt plaatsen dan is een RVS baby urn wellicht een goede keuze. Toch hoeft u niet per se een modern interieur te hebben om voor dit soort urnen te kiezen, de urnen die gemaakt zijn van RVS zijn vaak gewoon heel erg mooi en kunnen in elk interieur tot hun recht komen. RVS staat voor roestvast staal maar wordt in de volksmond meestal roest vrij staal en soms ook wel INOX genoemd.

Het mooie aan een RVS baby urn komt eigenlijk voort ut de beperkingen die RVS aan de fabricage op legt. RVS is namelijk niet heel eenvoudig te bewerken en daardoor zijn de makers vaak gebonden aan het maken van urnen in eenvoudige vormen. U zult dan ook over het algemeen RVS baby urnen tegen komen die een redelijk eenvoudige vorm hebben. Dit kan een eenvoudige ronde cilindervormige bus zijn maar ook een zeskantige bus. Ook bestaat er de mogelijkheid om een baby urn van RVS te kopen die de vorm van een hart of een ster heeft. Alle urnen zijn verder glad van buiten, dit komt omdat het bij de fabricage van RVS producten niet mogelijk is om enig reliƫf in bijvoorbeeld een urn aan te brengen.

Het grote voordeel van RVS is dat het ongevoelig is voor weersinvloeden, dit betekend dus dat een RVS baby urn erg geschikt is om buiten neer te zetten. Als u een urn die gemaakt is van RVS dus in een columbarium (urnenmuur) neer wilt zetten dan is dat geen enkel probleem. Ook is het heel erg goed mogelijk om deze urnen in de tuin neer te zetten als u dat wenst. Urnen voor babies die van RVS gemaakt kunt u dus op verschillende plaatsen neer zetten en bieden u dus ook de mogelijkheid om nog eens van menig te veranderen en de urn ergens naders neer te zetten.

In tegenstelling tot vrijwel alle andere urnen hoeft u zich geen zorgen te maken wat betreft de breekbaarheid. RVS is namelijk een enorm sterk metaal dat niet zal breken, het kan echter wel indeuken dus wees toch voorzichtig, het staat immers niet erg mooi als uw RVS baby urn een deuk heeft opgelopen. Ook wat betreft de kleur hoeft u zich geen zorgen te maken, RVS heeft de grijze kleur van metaal en er zijn geen andere mogelijkheden. De enige optie is om uw baby urn van RVS te laten beschilderen maar dit wordt niet vaak gedaan. Wat wel een mogelijkheid is en waar ook regelmatig om gevraagd wordt is het persoonlijk maken van baby urnen. Als u dat ook wilt laten doen dan kunt u de urn laten voorzien van een gravering of een inscriptie. Ook is het mogelijk om op uw RVS baby urn een foto van uw baby aan te laten brengen, op die manier wordt uw tastbare herinnering aan uw overleden baby een stuk herkenbaarder.

Kijk op de website van de urnshop van uw keuze voor het volledige assortiment aan urnen voor babies die van RVS gemaakt zijn. U kunt ook op deze website terecht als u meer wilt weten over de eigenschappen van de urnen en over het persoonlijk maken van urnen. Als u na het bekijken van de informatie op de website van de urnshop van uw keuze nog vragen hebt dan kunt u daarvoor contact opnemen met de vakkundige medewerkers van de urnshop. Zij staan u graag te woord om u deskundig advies te geven bij het maken van uw keuze of bij het persoonlijk maken van uw RVS baby urn.