Voordelen Baby Urn

Baby Urnwinkel, Klik Hier!

Als u in de ongelukkige omstandigheid terecht komt dat u een baby urn uit moet zoeken is het goed om te weten welke voordelen en nadelen baby urnen hebben. U zult zien dat er meer voordelen aan een baby urn zitten dan dat er nadelen aan baby urnen zitten.
Het klinkt wellicht vreemd om het over voordelen van een baby urn te hebben maar baby urnen hebben wel degelijk voordelen ten opzichte van andere urnen. Als eerste moet u hierbij denken aan het thema van een baby urn, de thema’s van baby urnen hebben alles te maken met baby’s. Een urn voor een baby die een baby thema heeft is vaak voorzien van een print die alles met baby’s te maken heeft en die de urn niet toepasselijk maakt voor volwassenen. Een baby urn is hierdoor goed als baby urn herkenbaar maar als de print te opzichtig is kan dit ook één van de nadelen van een baby urn zijn. U wilt immers met een baby urn uw verloren baby op een waardige manier herinneren en een al te opzichtige print kan voor u reden zijn om deze urn juist niet te kiezen. In dit geval kunt u beter kijken naar eigenschappen als bijvoorbeeld het onderwerp.
Andere voordelen van een baby urn moet u zoeken in het onderwerp van een baby urn.

Een baby urn heeft een onderwerp die direct met baby’s geassocieerd wordt. Onderwerpen als een wieg, een cocon en natuurlijk een engel worden veel toegepast en zijn duidelijk herkenbaar als een baby urn. U kunt echter nog meer onderwerpen vinden die in het geval van een baby urn voordelen opleveren. Denk hierbij aan een onderwerp als een lieveheersbeestje, een teddy beer, een paddenstoel of een poppetje. Dit zijn algemene vormen die voor de meeste mensen direct aan baby’s doen denken en die een baby urn dan ook als zodanig herkenbaar maken als een urn voor een baby. Bij urnen voor volwassenen zult u veel minder specifieke onderwerpen tegen komen en deze urnen zullen dan ook vaker bepaalde vormen hebben of juist erg abstract zijn. Voor veel mensen zou een abstracte vormgeving van een baby urn bij de nadelen behoren van een baby urn omdat de baby urn dan niet duidelijk herkenbaar is als baby urn.

Tot de voordelen van een baby urn behoort ook dat de vorm van een baby urn deze duidelijk herkenbaar maakt als zijnde een baby urn. Als het over vormen gaat dan moet u denken aan vormen als een hartje, een ster, een wolk of een ei. Ook vormen als een druppel of een ballon worden af en toe gebruikt en net als de andere vormen heeft zo’n baby urn voordelen als het gaat om het maken van een ruimte om de as in te bewaren. Doordat het allemaal als het ware bolle vormen zijn is de vorm eenvoudig uit te hollen zodat er een holle ruimte gecreëerd wordt waarin de as bewaard kan worden.
De meest voordelen die een baby urn biedt voor de herkenning van een baby urn is de kleur van een baby urn. Het kleurgebruik voor baby urnen maken de urnen erg herkenbaar als baby urn en niet als urn voor volwassenen. Dat het gebruik van zachte kleuren voor een baby urn nadelen op kan leveren als u deze urn voor een volwassene wilt gebruiken mag duidelijk zijn. Urnen voor volwassenen hebben vaak veel harder kleuren die u niet voor een baby urn wilt gebruiken. Het gebruik van deze harde kleuren kunt u zelfs als nadelen voor een baby urn aan merken en u zult dit dan ook vrijwel niet tegen komen.

Wellicht het belangrijkste voordeel waar u een urn voor een baby aan kunt herkennen is de inhoud van een baby urn. Baby urnen zijn veel kleiner als urnen voor volwassenen omdat u bij het cremeren van een baby nu eenmaal minder as over houd. Een baby urn zal daardoor ook veel minder groot zijn en minder plaats innemen als u besluit om de urn in uw huis te plaatsen. Door de duidelijke herkenbaarheid van de vorm, het onderwerp en de kleur en de bescheiden afmetingen zijn baby urnen de juiste keuze om uw baby op een waardige en tastbare manier te herinneren.