Wat is een Baby Urn

Baby Urnwinkel, Klik Hier!

De vraag wat is een baby urn zal wellicht direct bij u op komen als u deze website voor het eerst bezoekt. Als u zelf het verschil wilt ontdekken zult u goed naar de kenmerken van een baby urn moeten kijken. Als u daar niet de kracht voor hebt kunt ook de baby urn uitleg op deze pagina lezen.

Een baby urn is in eigenlijk gewoon een urn waar u de as van een overleden baby in bewaard, net zoals u de as van elke overleden dierbare in een urn kunt bewaren. Een baby urn is dan ook niet heel veel anders dan een urn voor volwassenen met dit verschil dat een baby urn veel kleiner is en dat een baby urn veelal een ander thema heeft als urnen voor volwassenen. Ook zullen de kenmerken van een baby urn verschillen als het over de kleuren gaat. Ook in de vorm van een baby urn zult u een duidelijk verschil zien als u het vergelijkt met urnen voor volwassenen. Op deze verschillen zal op deze pagina verder in gegaan worden waarbij wij proberen u over een urn voor een baby uitleg te geven.

Om na te gaan in wat is een baby urn anders dan een volwassenen urn zult u goed naar de kenmerken van de urnen moeten kijken. Het belangrijkste verschil tussen baby urnen en urnen voor volwassenen is de grootte van de urn. Volwassenen zijn veel groter dan baby’s dus bij het cremeren van volwassenen zal er meer as vrij komen dan bij het cremeren van een baby. Het is hierom dat de kenmerken van een baby urn u zullen laten zien dat de inhoud van een baby urn veel kleiner is dan van volwassenen urnen. Ook het thema van baby urnen zal u wijzen dat u een baby urn aan het bekijken bent. Baby urnen hebben vaak een thema dat met baby’s te maken heeft, dit thema is veelal uitgedrukt in de vorm of de beschildering van de urnen. Zo kunt u bijvoorbeeld urnen in de vorm van een wieg tegen komen of urnen met de vorm van een cocon. Ook zijn urnen in de vorm van een hart, een ster, een wolkje, een paddenstoel, een lieveheersbeestje en natuurlijk een poppetje erg populair. Veruit het meest gegeven antwoord op de vraag wat is een baby urn dat u zult horen is dan het een urn met een engel er op afgebeeld is.

Kenmerken van een baby urn kunt u ook aanduiden als verschillen in de kleur. Al bij de geboorte worden voor meisjes roze beschuiten met muisjes geserveerd en voor jongetjes blauwe beschuiten met muisjes. Ook als kinderen ouder worden blijft er een verschil tussen zogenaamde meisjes kleuren en jongens kleuren. De baby urn uitleg op de pagina’s voor de meisjes urn en de jongens urn kunt u lezen dat zachte kleuren meisjes kleuren zijn en dat harde kleuren jongens kleuren zijn. Dit klinkt wellicht vreemd maar denkt u er maar eens over na dan zult u zien dat het niet zo heel erg vreemd is.

Toch is manier waarop wij over de urn voor een baby uitleg geven geen absolute must, u hoeft zich helemaal niets aan te trekken van wat wij schrijven als dit niet overeen komt met uw persoonlijke smaak. Het belangrijkste waar u bij de kenmerken van een baby urn op moet leggen is dat de urn de juiste grootte heeft en dat u de urn vooral zelf mooi vind en dat een urn voor u een goede herinnering aan uw overleden baby biedt. Eigenlijk is dit waar het allemaal om gaat en als u daarvoor een andere mini urn voor kiest omdat die dichter bij uw smaak terecht komt dan is dat goed. De baby urn uitleg op deze pagina geeft u slechts de verschillen weer tussen baby urnen en urnen voor volwassenen.

Als u na het lezen van de uitleg op deze pagina zich nog steeds af vraagt wat is een baby urn dan kunt u voor een verder antwoord het beste contact opnemen met de medewerkers van de urnshop van uw keuze. De deskundige medewerkers van uw urnshop staan u graag te woord om u een antwoord op al uw vragen te geven.